Το Κέντρο Οδοντικής Τέχνης Ο.Ε., είναι ένα οδοντοτεχνικό εργαστήριο με έδρα τα Χανιά Κρήτης. Η πορεία μας στην οδοντοτεχνική είναι μακρά, και ξεκινάει το 1976 με τον ιδρυτή του, Μιχάλη Λιόλιο. Το 2005, στο δυναμικό της επιχείρησης, προστέθηκαν τα παιδιά του Χρυσούλα Λιόλιου και Δημήτρης Λιόλιος, για να φτάσει στην σημερινή του μορφή. 

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης των μελών του εργαστηρίου μας, με την συμμετοχή σε συνέδρια, εκθέσεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την χρήση των ποιοτικότερων υλικών, και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, παράγουμε οδοντοπροσθετικές εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Προσφέρουμε εργασίες από όλο το φάσμα της οδοντοτεχνικής, με έμφαση στις αισθητικές αποκαταστάσεις με ολοκεραμικά υλικά, τις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις και την ψηφιακή σχεδίαση και κατασκευή CAD CAM.

Το εργαστήριο μας λειτουργεί και σαν κέντρο κοπής για σκελετούς ζιρκονίου, μετάλλου, μονολιθικού ζιρκονίου και εξατομικευμένων abutments εξολοκλήρου από τιτάνιο.